top of page

Sanal tur: Potansiyel alıcılarınız için dijital portföy deneyimi



Sanal gerçeklik ve 3D teknolojileri şimdiden hayatın birçok alanına heyecan verici yeni bir ivme kazandırdı. Bu aynı zamanda, mülk sahibi / emlakçı olarak size ve potansiyel müşterilerinize yeni olanaklar açan sanal 360 derecelik turlar şeklinde emlak pazarlaması için ek deneyim boyutları sağlar.

Sanal tur, "klasik" yer göstermeye faydalı bir ektir. Portföy sahibi olarak sizin için, müşteriye özel pazarlama konseptinizin ek yenilikçi bir unsurudur, çünkü potansiyel müşterilerinizin mülkünüz hakkında anında, zaman kazandıran, karmaşık olmayan ve çevre dostu bir şekilde ilk izlenimlerini edinmelerini sağlar.


Bu yazıda, diğer avantajlara genel bir bakış sunacağız ve size sanal turların nasıl çalıştığını göstereceğiz.

360 derecelik emlak turları: Avantajlara bakalım


Daha az zaman kaybı. Portföyü sanal tur olarak sunmak, canlı yer göstermelere göre daha kolaydır ve üstelik artık yolculuk yoktur - bu, dahil olan herkes için değerli zamandan tasarruf sağlar. Emlakçı olarak sizin için ek bir avantaj: Portföyünüz sanal olarak da keşfedilebiliyorsa, bu, yer gösterme için randevu oluşturma prosedürünün ortadan kalktığı anlamına gelir.


Potansiyel müşterileriniz için daha fazla verimlilik ve konfor. İlgili taraflar, çalışma saatleri dışında portföyü yerinde görmek için buluşma düzenlemelidir. Sanal tur ise herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerde çevrimiçi olarak gerçekleşebilir ve ek randevu gerektirmeden istediğiniz sıklıkta tekrarlanabilir.


Daha geniş hedef kitleler. Dijital sunum yöntemiyle, yeni deneyim boyutları oluşturur ve böylece yeni hedef kitle potansiyeli açarsınız. Bu, daha uzak bölgelerden veya yurt dışından alıcılar ve yatırımcılar için geçerlidir.


Yüksek profesyonellik. Sanal turlar sunmak, portföyünüzü sunmanın çağdaş ve çekici bir yoludur. Sanal turlu hizmet veren uzmanlar, ev sahiplerinden daha kolay satış yetkisi alır ve en kısa zamanda yüzlerce ilgili müşteriye portföyü sanal tur olarak gezdirir.


Yüksek esneklikle etkileşimli "seyahat". Kapıları açmak, portföy bilgilerini eklemek: Sanal tur, ilgili tarafların isteklerine göre oluşturulur. Portföye gece veya gündüz, beş veya bir kez, evde veya uzak bir yerden "seyahat" edip etmemeleri müşteriye bağlıdır.


Kolayca paylaşılabilen izlenimler. İki açıdan: Bir yandan ziyaret eden kullanıcılar, arkadaşlarını ve akrabalarını sanal keşif turlarına götürme ve böylece güvendikleri kişilerle fikir alışverişinde bulunma fırsatı buluyor. Öte yandan, sanal turlar çok az bir çabayla, örneğin e-posta veya WhatsApp mesajı ile turun bağlantısını ileterek paylaşılabilir.



Sanal emlak turları böyle çalışır


Başlangıçta - örneğin modern bir akıllı telefondaki immoviewer uygulaması ile - portföyünüzün bir "dijital görüntüsü" oluşturulur. Tarama için bir 360 derecelik / 3 boyutlu kamera kullanılır: her oda ayrı ayrı taranır ve ardından ilgili tarafların daha sonra serbestçe hareket edebileceği üç boyutlu bir veri modeline yerleştirilir.


Sanal tur hizmeti veren danışmanlar, sanal tur oluşturma sürecine aşinadır ve gerekli tüm adımları atarak 15 - 20 dakika içinde çekimleri tamamlar (150 metrekarelik bir daire).

Portföyünüzü sanal tura nasıl hazırlayabilirsiniz: – Gündüz çekimi yapın, jaluzileri ve perdeleri açın ve lambaları yakın. – Eşyalar toplu ve düzenli olsun. – Çekim esnasında odalarda kimse bulunmasın.


Potansiyel müşterileriniz için sanal tur deneyimi


Sanal turu gezmek, müşteriler için son derece kolaydır: Sanal turu gezmek için gereken tek şey, internet bağlantısı olan bir akıllı telefon ya da bir tablet veya bir bilgisayar. Sanal tur kullanıcısının dokunma, fare işaretçisini kullanarak veya doğrudan cep telefonunu hareket ettirerek odaları hareket ettirme ve etrafa bakma seçeneği vardır. Sanal turu gezmek oldukça kolay ve sezgiseldir ve çok az bilgisayar deneyimi olan kullanıcılar tarafından bile hemen anlaşılabilir. İstenirse, bu dijital tur daha sonra “Sanal Gerçeklik gözlükleri” kullanılarak daha da gerçekçi bir şekilde deneyimlenebilir. Sonuç: Sanal turlar, ev sahiplerine ve ilgili müşterilere satış sürecinde önemli avantajlar ve yeni deneyim boyutları sunar. Şimdi ücretsiz test hesabı oluşturarak sizde immoviewer sisteminden yararlanın veya iletişim formumuz aracılığıyla veya +90 850 432 35 44 numaralı telefondan kişisel danışma için istediğiniz zaman bizimle iletişime geçin.









112 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page